facebook

Сьогодні коледжі опублікують рейтинги вступників-дев’ятикласників

Абітурієнтів зараховують до коледжів на основі вступних випробувань, зокрема за співбесідою, творчими конкурсами, а також за квотами-1 та квотами-2.

 

Сьогодні, 27 липня, заклади фахової передвищої освіти оприлюднять рейтингові списки абітурієнтів на основі 9 класів. Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України.

У #МОН зазначають, що такі особи вступають до коледжів на основі вступних випробувань (зокрема за співбесідою, творчими конкурсами, квотами-1 та квотами-2).

Рейтингові списки формуються із зазначенням рекомендацій до зарахування на основі конкурсного бала за кожною конкурсною пропозицією з повідомленням про отримання чи неотримання ними права на здобуття фахової передвищої освіти за державним або регіональним замовленням.

Коледжі мають змінити статуси заяв вступників у Єдиній державній електронній базі з питань освіти зі статусу «Допущено до конкурсу» на статус «Рекомендовано на бюджет».

Далі, вступники, які отримали рекомендації до зарахування, мають подати особисто оригінали документів до приймальної комісії закладу не пізніше 12:00 години 29 липня.

Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням відбудеться не пізніше 18:00 31 липня. Зарахування вступників на контракт відбудеться не пізніше 3 серпня, додаткове зарахування – не пізніше 31 серпня.

Чтайте також:  Реформа освіти: в регіонах створять мережу академічних навчальних закладів

Джерело.


Повернутись вверх