facebook

Зайнявся сексом з 8-класницею у гімназії: у Житомирській області покарали вчителя

Суд визнав вчителя винним та засудив його до одного року обмеження волі.

 

Вчитель інформатики Народицької гімназії, що у міста Народичі Житомирської області, в школі зайнявся сексом із ученицею 8 класу, якій ще не виповнилось 16 років. У судді підозрюваний та потерпіла уклали угоду про примирення.

Про це йдеться у вироку Народицького районного суду Житомирської області, який оприлюднили 7 червня.
За даними суду, вчитель та школярка на території гімназії двічі займались сексом. Сталось це в грудні 2020 та у січні 2021 року. Слідство встановило, що вчитель інформатики та учениця 8 класу були в підсобному приміщенні в гімназії. Там за згодою неповнолітньої педагог зайнявся із нею сексом.

“Вчитель інформатики, реалізовуючи свій злочинний умисел направлений на статеві зносини з неповнолітньою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, за її добровільною згодою вступив з нею в неприродні статеві зносини шляхом здійснення орогенітального контакту, та після цього здійснив з нею природній статевий акт”, – йдеться у вироку суду.

Під час засідання вчитель свою вину визнав та попросив суд затвердити угоду про примирення між ним та потерпілою. Представники школярки не заперечували проти цього.

Чтайте також:  Вчителька початкових класів за допомогою пластирів пояснила дітям, що таке справедливість, і стала зіркою мережі

Джерело.


Повернутись вверх