facebook

Головні небезпеки в дитячих таборах цього літа: проблеми з водою, брак персоналу і відсутність умов

Головні небезпеки в дитячих таборах цього літа: проблеми з водою, брак персоналу і відсутність умов

У Держпродспоживслужбі розповіли про заклади відпочинку та оздоровлення, перевірка яких була здійснена не так давно. Що відомо про порушення.

Порушення виявлені в 42 закладах

Про це написали на сторінці установи в соціальній мережі Facebook, де детально про все розповіли.

Як виявилося, фахівці Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, у складі комісії провели 142 заклади оздоровлення та відпочинку.

В результаті, як виявилося, порушення вимог санітарного законодавства, було виявлено відразу в 42-х закладах, або ж в 32% з усіх перевірених.

Глава даного підприємства каже, що питання оздоровлення, а також відпочинку, зокрема дітей, особливо актуальне в умовах карантину. Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів намагається тісно співпрацювати з органами місцевої влади, а також власниками тих самих закладів, щоб знаходити порушення своєчасно, та оперативно їх вирішувати.

Серед основних порушень, які були виявлені-невиконання пропозицій Держпродспоживслужби щодо зміцнення матеріально-технічної бази, порушення водопостачання, неукомплектованість закладів медичним персоналом, відсутність умов для дотримання санітарно-протиепідемічного та дезінфекційних режимів.

Чтайте також:  "Нас тягне вниз село": Лісовий прокоментував невтішні для України результати PISA-2022 і запропонував кардинальне рішення

Джерело.


Повернутись вверх