facebook

МОН: Виділено 980 млн грн, щоб кожен вчитель зміг отримати свій гаджет і викладати вдома чи в школі

МОН: Виділено 980 млн грн, щоб кожен вчитель зміг отримати свій гаджет і викладати вдома чи в школі

В Стратегію цифрової трансформації було закладено забезпечення наших вчителів комп’ютерною технікою. Сьогодні виділено 980 млн на те, щоб кожен вчитель зміг отримати свій гаджет і міг викладати вдома чи в школі.

Про це зазначив заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький на Всеукраїнському Форумі “Україна 30. Освіта і наука”.

“Разом з Міністерством цифрової трансформації ми почали працювати над проведенням Інтернету у кожний куточок нашої держави. Сьогодні Міністерством цифрової трансформації виділено півмільярда гривень на те, щоб в кожній школі був у нас Інтернет. Також ми розуміли, що не всі вчителі забезпечені комп’ютерною технікою. Саме в Стратегію цифрової трансформації ми вклали те, щоб забезпечити наших вчителів комп’ютерною технікою. Сьогодні виділено 980 млн на те, щоб кожен вчитель зміг отримати свій гаджет і міг викладати вдома чи в школі. Також є чудовий проєкт “Прокачай школу”, в який долучається бізнес для того, щоб прокачувати школи комп’ютерною технікою”, – зазначив Артур Селецький.

Чтайте також:  Вступна кампанія 2024 року: МОН затвердило Порядки прийому на навчання

Джерело.


Повернутись вверх