facebook

Шириться скандальна інформація, що начебто вихователі лишили її тут чекати на батьків, а самі пішли додому

Про садочок у Ворзелі шириться скандальна інформація

У Ворзелі вихователі дитячого садку залишили трирічну дівчинку без нагляду, вона сиділа біля зачиненого корпусу та плакала

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” із покликанням на “Сьогодні”.

Житель сусіднього будинку Микола Биковець почув крики дитини. Дівчинка розповіла йому, що начебто вихователі лишили її тут чекати на батьків, а самі пішли додому.

Він додав, що крики дітей чує часто, та дівчинка плакала понад п’ятнадцять хвилин. Він вирішив дізнатись, що ж сталось:

Я почав переживати і через паркан своєї ділянки побачив єдину дитину, яка перебувала одна, вона просто кричала і кликала тата-маму і стукала в двері ясел.
Чоловік не зміг лишити маленьку Софійку в такому стані. Вирішив її заспокоїти та дізнатися, що вона робить без вихователів і батьків.

Софійка розповіла, що її залишив вихователь, і сказав чекати тут, посадив її на лавку й сказав чекати.

Забрати дівчинку мали о сьомій вечора та на годиннику було ледь по п’ятій. Микола зателефонував знайомим батькам, чиї діти відвідують садок у пошуках його працівників.

Небайдужий чоловік підкреслив, що вони чекали близько 20 хвилин, це не те що хвилина або дві. Ця ділянка наскрізна і не закривається. У будь-який момент, в наш неспокійний час могло б статися щось.

Чтайте також:  У скільки років найкраще віддавати дитину у дитсадок: Марія Сичинська дала єдину пораду батькам

Завідувач дитсадка до знімальної групи вийшов із адвокатом. Зізнається, ситуація неприємна, але насправді зовсім не така, якою її побачив Микола.

На території садка два корпуси: для ясельної групи, звідки Софійку завжди забирала мати, і для старших діток, де була група подовженого дня. Вихователька не догледіла, коли дівчинка пішла до ясел. Бо, мовляв, на групу з 25-ти малюків – вона сама.

Самі батьки начебто “забутої” дитини з журналістами спілкуватися відмовилися. За словами завідувачки, вони жодних претензій до виховательки і дитсадка не мають.

У дописі в одній з груп громади повідомляється, що інформація щодо дитини була із самого початку неправдивою:

Дівчинка побігла до своєї групи подивитись чи прийшла її мама, тому що була перший день на групі продовженого дня. Дитина злякалася, що мама не знає звідки її треба забирати. Вихователь помітив відсутність дитини і через 5-7 хвилин її знайшли. Софія весь час знаходилась на території дитячого садочка. Батьки дитини віднеслись з порозумінням і без претензій.

Джерело.


Повернутись вверх