facebook

«Побої і мордування»: на вихователя дитсадка відкрито кримінальне провадження

«Побої і мордування»: на вихователя дитсадка відкрито кримінальне провадження

Скандал з побиттям дітлахів в дитячому садку №34 одним з вихователів перейшов у площину кримінального провадження
За інформацією керівника дошкільного навчального закладу №34 Тетяни Омельченко разом з батьками за виявленими фактами цькування і побиття вихованців направлено заяву в поліцію. Станом на сьогодні підозрювана не працює – з 26-го квітня перебуває на лікарняному.

В поліції повідомили, що по даному факту ведеться розслідування.

Офіційний коментар Нацполіції

26 квітня до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшли заяви про кримінальне правопорушення вчинене працівницею одного з комунальних дошкільних навчальних закладів загального розвитку Бердянської міської ради Запорізької області. У заявах зазначено, що вихователь дошкільного навчального закладу систематично вчиняла фізичне насилля відносно малолітніх вихованців.

За даним фактом відомості про вчинення кримінального правопорушення внесені до ЄРДР за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 ст.126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт строком до одного року.

Досудове розслідування триває.

Подробиці інциденту детально описали раніше в соціальних мережах на сторінці ГО «Батьківський контроль».

Джерело.


Повернутись вверх