facebook

Дав доступ стороннім людям: у Харкові учень зірвав дистанційне навчання

Дав доступ стороннім людям: у Харкові учень зірвав дистанційне навчання

У Харкові 11-річний хлопець надав доступ до онлайн-занять третім особам, які заважали вчителям проводити відеоконференцію. Правоохоронцям вдалося викрити учня, яким зірвав дистанційне навчання.

Джерело:

поліція Харківської області
До відділку харківської поліції надійшло повідомлення від вчителів школи, яка розташована на території Основ’янського району. Педагоги попросили провести перевірку щодо системного зриву дистанційного навчання.

У ході перевірки правоохоронці встановили, що 11-річний хлопець надавав доступ до навчання іншим особам, які зривали онлайн-заняття.

Як покарали учня
Поліцейський провів зі школярем та його батьками профілактичну бесіду, щоб учень більше не порушував дисципліну під час навчання.

А щодо батьків хлопця склали адміністративний протокол за статтею ”невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей. Їм загрожує попередження або штраф на суму від 850 до 1700 гривень.

До слова, на Хмельниччині в селі Колибаївка поліцейський офіцер Дмитро Ільїн допоміг школярці, яка майже тиждень не могла навчатися, бо родина не мала доступу до інтернету. Він запропонував їй навчатися онлайн з додаткового робочого приміщенні відділку поліції.

Чтайте також:  "9 – 4 = 5. Для чого ускладнювати?" Безневинний жарт вчительки математики несподівано розлютив українців. Відео

Джерело.


Повернутись вверх