facebook

«Поцілунки 8-річної дівчинки з 13-річним хлопцем – це дитячі забавки, там немає нічого серйозного»

«Поцілунки 8-річної дівчинки з 13-річним хлопцем – це дитячі забавки, там немає нічого серйозного»: мама про стосунки малолітньої доньки з підлітком

Мама малолітньої доньки-блогерки розповіла, що не бачить нічого поганого у стосунках дівчинки зі старшим хлопцем.

Інформує Всеосвіта.

«Поцілунки 8-річної дівчинки з 13-річним хлопцем – це дуже дитячі поцілунки й там немає нічого серйозного» – так в інтерв’ю на телеканалі «Україна» мама 8-річної блогерки Мілани пояснила відносини її доньки зі старшим хлопцем.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що малолітня дівчинка-модель і блогерка та неповнолітній підліток-блогер почали зустрічатися, заявивши про це в соціальних мережах й тепер вони викладають фото й відео зі свого «подружнього» життя: поцілунки, обійми, спільне ліжко тощо. На цю ситуацію звернув увагу Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, в наслідок чого правоохоронні органи запросили маму дівчинки на допит.

Мама ж не бачить нічого протиправного й поганого у таких стосунках:

Я пам’ятаю як у першому класі закохалася у хлопця. У мене це була любов і я вишкрябувала його ім’я на своїй парті. Звісно, я не дозволяла собі цілуватися з тим хлопцем, але ж щодо моєї доньки – це дуже дитячі стосунки.

Чтайте також:  У Європі відраховуватимуть дітей українських біженців зі шкіл і дитсадків - знайшлися підстави

Наразі акаунти дівчинки в різних соціальних мережах починають блокувати. Але мама незадоволена цим й переконана, що через суспільний резонанс дівчинка вже отримала психологічну травму, а тепер у неї хочуть забрати останнє, що її підтримує.

Зазначимо, через свою активну діяльність (фотосесії, ведення блогу тощо) дівчинка не відвідує школу, натомість навчається дистанційно. Мама запевнила, що її донька не відстає у навчанні хоча і має затримку мовлення.

Затримка мовлення у дитини через те, що вона була свідком домашнього насильства. У 5 років Мілана не могла сказати речення, вимовляла слова по складах. І тоді я пішла від свого чоловіка, – пояснила мама.

Вона також зазначила, що саме тоді, як вона пішла від чоловіка й не мала ні роботи, ні житла соціальні служби не цікавилися їхнім життям, а зараз беруть усе під контроль.

Ситуацію прокоментувала психологиня Наталія Холоденко. Вона зазначила, що сексуальне збудження дитина може відчувати із самого дитинства:

Сексуальне збудження дитина може відчувати і в 5 років, і в 6, 7 та 8. Це абсолютно повноцінне відчуття. Дитина може не знати, що з нею відбувається, але це повноцінні сексуальні збудження. І як вона має його розряджати? Вона має почати такий ранній шлях статевого життя?

Чтайте також:  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул

Наталія Холоденко переконана, що усе це своєрідна онлайн-проституція, де показуються якісь інтимні моменти життя дитини заради того, щоб підняти рейтинги і заробити гроші.

А от юристка й телеведуча Інна Мірошниченко запевнила, що маму можуть позбавити батьківських прав:

Якщо поведінка мами впливає на дитину гірше ніж відсутність мами взагалі – це вже підстава для того, щоб позбавити її батьківських прав й передати ці права іншим родичам.

Нагадаємо, підлітки мають право реєструватися в соціальних мережах з 13 років. Про це в інтерв’ю журналістам «Всеосвіти» розповіла засновниця освітнього проєкту #Stop_sexтинг Анастасія Дьякова:

Джерело.


Повернутись вверх