facebook

На директорку школи, яка ображала учнів на Львівщині, поліція склала протокол

На Львівщині директорка Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань публічно принизила учениць свого навчального закладу через одяг. Тепер поліція склала на директорку протокол.

 

 

 


Поліцейські Червоноградського відділу поліції склали протокол про адмінпорушення на директорку ліцею №2 у Соснівці через цькування учнів за їх зовнішній вигляд.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Сьогодні, 6 квітня, на керівника навчального закладу правоохоронці склали протокол за ст.173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання – накладення штрафу від 850 до 1700 гривень мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин.

За цим фактом ювенальні поліцейські Червоноградського районного відділу поліції провели перевірку. Зокрема, опитали дітей (жертв булінгу та очевидців), батьків учнів, а також вивчили аудіозаписи, зроблені під час занять.

Матеріали скеровані на розгляд суду.

Як раніше повідомляло “Діло”, диреторка цькувала школярок за їхній зовнішній вигляд. Про це розповів один із батьків учнів Петро Дащук та виклав у мережу аудіозапис з фотографією директорки.

Із запису було чути, як у розмові зі старшокласниками директорка дозволяє собі некоректні висловлювання щодо їхнього зовнішнього вигляду. Одній зі школярок Наталія Щербань навіть дорікнула за целюліт. Директорка заявила, що не пускатиме учнів до навчального закладу, якщо вони не перевдягнуться.

Чтайте також:  Сертифікація вчителів 2024: опубліковано тести, які складали педагоги в першому етапі

Джерело.


Повернутись вверх