facebook

У Чернівцях померла вчителька: допомоги потребують її паралізована донька та онук з інвалідністю – фото

У Чернівцях померла вчителька: допомоги потребують її паралізована донька та онук з інвалідністю – фото

У Чернівцях померла багаторічна вчителька школи №15 Алла Вєтошкіна, яка була опікункою паралізованої доньки та онука з інвалідністю 1 групи. Тепер родина залишилася без засобів для існування, в помешканні немає елементарних зручностей.
Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтерка Катерина Пономарьова, пише molbuk.ua

“Сьогодні поховали людину, яка 40 років вчила діток в ЗОШ # 15-Вєтошкіну Аллу Миколаївна. Хай з Богом спочиває. Але покійна була опікуном дочки, яка паралізована вже 8 років і молодшого онука з інвалідністю 1 групи…

Родина – паралізована жінка і хлопчик залишилися на самоті з безліччю проблем. У домі немає гарячої води, немає пральної машини, роки не було ремонту. Дитина спить на кріслах, які зсунуті… Нам потрібно все!” – написала волонтерка і закликала небайдужих допомогти хто чим може.

Зокрема, Катерина Пономарьова зазначила, що дитина майже не має одягу. Це хлопчик, зріст 145-155, розмір ноги 37-38.

Потребує допомоги і мати.

“Мамі постійно потрібні підгузки. А матрац під нею – це неможливо, щоби людина спала на такому матраці!” – зазначила волонтерка.

“Можливо, знайдеться бойлер, пралка, диван, меблі, можливо, знайдуться люди, які забажають, хоча б трохи, підремонтувати житло, в якому знаходяться 2 людини з інвалідністю”, – додала Катерина Пономарьова.

Чтайте також:  "Це трагедія". Голова комітету з питань освіти розповів, чому в Україні не вистачає вчителів і як реформа вирішить цю проблему

Вона також зазначила, що є ще старший онук, який живе окремо і працює, “але коштів, які він заробляє, не вистачить навіть на маленьку частину того, що потрібно цій родині!” – написала волонтерка.

Вона закликала всіх, хто хоче допомогти, звертатися до неї.

“По всіх питаннях звертайтеся до мене, або до Ольга Ивлева. Всім бажаючим допомогти грошима карту дам у приват- за все відзвітую”, – написала волонтерка.

Джерело.


Повернутись вверх