facebook

Новий графік складання ЗНО-2021: школярів припросили забути про свята

Весна вже стрімко рухається до свого екватора, зовсім близько квітень місяць, а за ним і теплий nравень, в якому багато школярів і абітурієнтів почнуть складати іспити ЗНО. Є тисячі питань, які хочуть поставити майбутні студенти.


Саме тому в Українському центрі оцінювання якості освіти нагадали про терміни складання іспитів, а також розповіли ще кілька нюансів щодо графіка ЗНО-2021.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Українського центру оцінювання якості освіти в мережі Facebook.

“Всі тестування в межах основної сесії ЗНО – 2021 пройдуть відповідно до затвердженого раніше графіка, а саме 21 травня – хімія; 24 травня – іспанська, німецька, французька мови; 25 травня – Англійська мова; 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту); 1 червня – Українська мова, Українська мова та література; 4 червня – Історія України; 7 червня – фізика; 10 червня – біологія; 15 червня – географія
Ми розуміємо труднощі, пов’язані з неможливістю організації свята Останнього дзвоника у зручний для учасників освітнього процесу день, 28 травня, та інші ускладнення, пов’язані з організацією навчальновиховного процесу у дні проведення ЗНО.

Переконані, що суспільний діалог з освітньою спільнотою при укладенні календарного графіка проведення ЗНО вже у 2022 році уможливить створення комфортних умов для учасників оцінювання, здобувачів освіти на різних його ланках, а також для педагогів.”, – повідомляють представники УЦОЯО.

Чтайте також:  Пишуть твір на 2-3 речення, але це треба прийняти. 24-річна вчителька назвала проблеми сучасних школярів, які "живуть" у ґаджетах

Джерело.


Повернутись вверх