facebook

Дівчинка, яку покарали у дитсадку Чернівців, отримала подарунок від Президента

Дівчинка, яку покарали у дитсадку Чернівців, отримала подарунок від Президента
Маленька чернівчанка Маргарита отримала від Президента України Володимира Зеленського подарунок до 8-го березня. Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, пише ІА АСС.

«Коли через черствість дорослих п’ятирічній Маргариті у садочку не дісталося на свято рівноправ’я жінок подарунка, це випадок для оцінки чернівецьких міських керівників. А Маргарита отримала сьогодні подарунок від Президента України і розповіла по секрету про свої мрії. Нехай вони здійсняться, а про рівність прав ми дбатимемо не лише у святковий день», – написав Сергій Осачук.

Нагадаємо, у чернівецькому садочку № 42 «Перлинка» виник конфлікт. Раніше чернівчанин Ігор Лесько в групі СтопХам Буковини у соцмережі Фейсбук поширив світлину, де у дитсадку дівчатка граються подарованими на 8 березня іграшками, натомість його донька сидить окремо за столом без подарунка. Ігор каже, дитину покарали через те, що він не здав гроші на подарунок та стверджує, що фото зробили спеціально.

У садочку ж з даного приводу провели розслідування. Після усіх пояснень, вихователю оголосили догану за порушення вимог посадової інструкції. В управлінні освіти Чернівецької міської ради створена комісія, яка вивчатиме це питання.

Чтайте також:  "Це приниження вчителів": як на вартість утримання офіцерів безпеки Чернігівщини реагують освітяни та голови громад

Джерело.


Повернутись вверх