facebook

Коли діти отримають доступ до вакцини від коронавірусу

Діти не зможуть пройти вакцинацію, поки не будуть завершені клінічні випробування їхньої групи

 


Діти від 13 років зможуть вакцинуватися від Covid-19 вже цієї осені. Діти від 6 до 12 років отримають доступ до щеплення від коронавірусу, найімовірніше, на початку 2022 року.

Такий прогноз озвучив головний інфекціоніст США, директор національного інституту алергії та інфекційних захворювань Ентоні Фаучі. Про це повідомляє ТСН.

Зараз ми очікуємо, що за результатами клінічних випробувань вже до осені старшокласники зможуть пройти вакцинацію. Я не впевнений, що це буде до першого навчального дня, але це станеться десь восени, – пояснив експерт.

Діти від 6 до 12 років отримають доступ до щеплення від коронавірусу не раніше зими. Вони не зможуть пройти вакцинацію, поки клінічні випробування їхньої групи не будуть завершені.

Нагадаємо, що в Україні можуть знову запровадити локдаун. За словами прем’єр-міністр Дениса #Шмигаля, якщо понад 65% ліжок в областях заповняться хворими на коронавірус, уряду доведеться повернути тотальний карантин із жорсткими обмеженнями. У разі ухвалення такого рішення, українців попередять завчасно.

Чтайте також:  Як зміняться зарплати вчителів у 2024 році, – розповіли в МОН

Джерело.


Повернутись вверх