facebook

Дитяча книга про закоханих дівчаток розпалила брудний конфлікт – це читають у школах: “Хочуть знищити…”

Дитяча книга про закоханих дівчаток розпалила брудний конфлікт – це читають у школах: “Хочуть знищити…”

Дійшло до того, що було складено скаргу на дану книгу і надіслано главі українського уряду

З міста Луцьк прийшли скандальні новини. Місцеві активісти виступають проти дитячої книги під назвою “Принцеса+Принцеса: довго і щасливо”. Деяким громадянам не подобається, що в шкільних бібліотеках з’явився такий твір.

Дійшло до того, що було складено скаргу на дану книгу і надіслано главі українського уряду Денису Шмигалю. У цій скарзі активісти заявили, що такі книги “знищують сімейні цінності” в країні.

Про цю “монаршу” історію стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу “Народний ревізор”.

Книга “Принцеса+Принцеса: довго і щасливо”, фото: Telegram

“У центрі скандалу опинилася дитяча книга “Принцеса+Принцеса: довго і щасливо”, яка з’явилася в шкільних бібліотеках. Зокрема, противники цього видання кажуть, що таким чином відбувається “Пропаганда одностатевих шлюбів”.

У зв’язку з цим депутати міської ради звернулися до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо невідкладного вилучення з бібліотек усіх примірників книги. Кажуть, таким чином в країні хочуть знищити інститут сім’ї.”, – пишуть автори публікації.

Книга “Принцеса+Принцеса: довго і щасливо”, фото: Telegram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно представники ЛГБТ розповіли, як вони живуть в Україні. Даний матеріал опублікували у виданні “Reporters”. 50-річний перукар Олександр Ситников відкрито зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації. Він вже 17 років живе зі своїм коханим Олександром Ізотовим і сподівається, що Україна незабаром знайде європейські цінності і стане толерантнішою.

Чтайте також:  Чому випускники педагогічних вишів не йдуть працювати до школи?

Джерело.


Повернутись вверх