facebook

Хлопчик знімав відео з вікна і потім вистрибнув: інцидент трапився у столичному ліцеї

Причини такої поведінки учня невідомі, з численними травмами його доправлено у лікарню.

Інформує Всеосвіта.

Сьогодні, 25 лютого, у столичному ліцеї № 208, що у Дніпровському районі, учень вистрибнув з вікна. За словами очевидців, хлопчик 11-13 років стояв біля вікна і знімав якісь відео на мобільний телефон, згодом просто вистрибнув. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє «Київ оперативний».

Із сильними травмами голови та ніг хлопчика терміново госпіталізований до лікарні. На місці працюють правоохоронці. Що стало причиною такого вчинку наразі не відомо, але користувачі фейсбуку звинувачують у всьому тих, хто перевіряє заклади освіти та соціальну мережу «ТікТок».

Так, Ольга Марченко написала, що за все це потрібно звільнити тих, хто підписував акти перевірки школи, адже на вікнах мають бути спеціальні решітки.

А от Надія Ратушняк упевнена, що у всьому винен «ТікТок».

Варто зауважити, що це вже не перша подібна трагедія за останній місяць. Раніше ми повідомляли, що в одному з мікрорайонів Кропивницького з вікна недобудови випала 14-річна дівчина. Випадок стався 21 лютого, близько 11 години вечора. Врятувати підлітка не вдалося.

Також ми повідомляли про більше, як десять тисяч зібраних підписів від вчителів та батьків проти соціальної мережі «ТікТок», нібито саме ця соціальна мережа стала причиною створення «груп смерті», де підлітків змушують чинити самогубство. Доречно зауважити, що ідею заборони соціальної мережі підтримав Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба.

Чтайте також:  Шокуюча правда про зарплату вихователів у дошкільних закладах: лише 3 тисячі гривень!

Джерело.


Повернутись вверх