facebook

МОЗ: школи мають отримати ліцензію на медичну практику

МОЗ пропонує школам отримати ліцензію на провадження діяльності з медичної практики

Міністерство охорони здоров’я пропонує школам отримати ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Відповідний лист Міністерства охорони здоров’я надісланий на адреси Обласних державних адміністрацій.

Зокрема, у МОЗ посилаючись на доручення прем’єр-міністра 14 грудня 2020 року зазначають, що школи мають можливість забезпечити безперебійний доступ до медичного обслуговування учнів шляхом укладання договору з іншим суб’єктом господарювання, який має відповідну ліцензію або отримати ліцензію на заклад освіти, у разі наявності в штаті закладу медичного працівника.

Для отримання ліцензії школа має подати відповідну заяву до органу ліцензування, а також відомості про стан матеріально-технічної бази, наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня.

У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що документи на отримання ліцензії можуть бути подані за допомогою поштового відправлення з списком вкладення до МОЗ України (01601, м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7) або через запроваджений МОЗ України Центр адміністративних послуг «Єдине вікно», що розташований у приміщенні Державного підприємства «Державний експертний центр МОЗ України» за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, буд. 10.

Чтайте також:  Реформа старшої школи: кількість предметів скоротять, 45% випускників вирушать до ПТУ

Джерело.


Повернутись вверх