facebook

У МОЗ назвали умову за якої школи знову закриються на карантин

У МОЗ назвали умову за якої школи знову закриються на карантин

Вже з 25 січня в Україні завершився посилений карантин, а значить – школярі повернулися за парти. Але варіант повернення до дистанційного навчання все ще є актуальним.

Заяву з цього приводу зробив на своїй сторінці в соціальній мережі головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко, передає “Це моя Україна“.

Він пояснив, що є ймовірність, що вже незабаром діти знову повернутися на дистанційне навчання. Так, Віктор Ляшко зазначив, що хоч всі і радіють тому, що навчання повернулося в колишній формі, але не варто розслаблятися. Головний санітарний лікар закликав батьків нагадувати дітям про важливість миття рук, носіння захисної маски. Також він підкреслив і про те, що в школах все ще потрібно дотримуватися соціальну дистанцію.

Крім того, головний санітарний лікар вирішив нагадати, що якщо 50 відсотків учнів або працівників школи знаходяться на самоізоляції через коронавирус, то вся установа повинна перейти на дистанційне навчання.

Більш того, є ймовірність, що школи знову можуть закрити, якщо будуть занадто великі показники по захворюваності на грип та застуду.

Чтайте також:  "Траву не виривають руками, якщо є газонокосарка". Освітянин спростував міф про таблицю множення на прикладі продавчині з ринку

Джерело.


Повернутись вверх