facebook

Вчительські “схеми” для дистанційки змусили батьків посивіти, МОЗ не лізе: “Вам не догодити”

Вчительські “схеми” для дистанційки змусили батьків посивіти, МОЗ не лізе: “Вам не догодити”

У Facebook з’явилася публікація матері дитини з початкової школи

На сторінці громадського об’єднання “Батьки SOS” у соціальній мережі Facebook з’явилася публікація, в якій йдеться про схему організаційного процесу на дистанційному навчанні.

Батьки намагаються зрозуміти, як будуть проходити уроки протягом двох тижнів, починаючи з 11 січня 2021 року.

“Добрий день всім! Зараз масово розсилаються класними керівниками схема організаційного процесу на дистанційному навчанні з 11.01 по 25! Уроки в цьому році для 4-го класу по 40хв за компом, при цьому перерва 15 хв і ніде немає посилань на гігієнічні норми! Вважаю це багато для початкової школи!

Дуже буду вдячна, якщо є посилання на нормативну базу! Дуже прогресивні люди писали, що початкові класи повинні займатися по 20-30 хв не більше 3-х уроків! Всім спасибі! Побачила і на сайті школи 15 хв за урок для 2-4 класів! А скільки разів по 15 хв в день??? МОЗ пише про це???”, — написала Марина Козирєва в публікації.

Публікація в “Батьки SOS”, скріншот: Facebook
З жінкою в коментарях відразу ж почали ділитися інформацією про тривалість уроків при використанні технологій дистанційного навчання. Там йдеться про те, що для учнів 1 класів заняття повинні тривати не більше 10 хвилин; для учнів 2-4 класів – не більше 15 хвилин; для учнів 5-7 класів – не більше 20 хвилин; для учнів – 8-9 класів – 20-25 хвилин; для учнів 10-11(12) класів на першій годині занять до 30 хвилин, на другій – 20 хвилин.

Джерело.


Повернутись вверх