facebook

Польський уряд надає стипендії для молодих учених

Стипендіати протягом 10 місяців працюватимуть над своїм дослідженням, відвідуючи профільні лекції

Уряд Польщі надає можливість українським науковцям отримати стипендії, щоб захистити наукову роботу з історії, міжнародних відносин, політології, журналістики, соціології, етнології, культурознавства, суспільної психології, менеджменту, права або суміжних дисциплін в одному з польських університетів.

Щомісячна стипендія розміром 1 500 злотих покриває витрати на проживання, харчування та страховку. Стипендіальну програму курує Центр східноєвропейських студій Варшавського університету й фінансуватиме уряд Польщі.

Стипендіати протягом 10 місяців зможуть працювати над своїм дослідженням, відвідувати профільні лекції та вдосконалювати польську мову.

Участь у конкурсі можуть узяти українські науковці віком до 35 років, які не були на стажуваннях чи стипендіях у Польщі, володіють польською та англійською мовами, мають диплом бакалавра, магістра або працюють над дисертацією, обізнані в загальній проблематиці своєї дисципліни, зокрема періоду XIX–XX ст. і мають наукові досягнення й активну громадську позицію, тож зможуть застосувати здобуті знання в Україні.

Подати документи для участі учасники можуть особисто або поштою на адресу Посольства Польщі в Києві або Генерального консульства Польщі у Львові з поміткою на конверті «Scholarship Programme for Young Scientists» або надіславши на електронну адресу [email protected].

Прийом документів триватиме до 01 березня 2021 року.

Програма розпочнеться 1 вересня 2021 року.

Джерело.


Повернутись вверх