facebook

Чи готові ви зробити собі щеплення від COVID-19?

Беріть участь в опитуванні Освіта.ua щодо вакцинації проти COVID-19
Працівників освітньої галузі включено до однієї з дев’яти пріоритетних груп, які зможуть отримати можливість вакцинації проти COVID-19 одними з перших.
Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, коментуючи ухвалення Дорожньої карти з проведення масової вакцинації, що відбудеться в Україні у 2021–2022 роках.
Пріоритетні групи осіб для вакцинації визначені на основі рекомендацій українських експертів та низки міжнародних організацій.
Відповідно до Дорожньої карти вакцинації, першими вакцину отримують медики, військовослужбовці, працівники соціальної сфери та особи, які проживають у закладах з надання довгострокового догляду, працівники таких закладів, люди віком від 60 років, працівники критично важливих структур держбезпеки та працівники сфери освіти.
Вакцинація проти COVID-19 буде відбуватиметься виключно добровільно. Планується, що вона охопить щонайменше 50% населення країни.
Максим Степанов висловив сподівання, що вакцинація розпочнеться в лютому 2021 року. Водночас терміни можуть незначно зсунутися, що пов’язано з поставкою вакцини.

Чи готові ви зробити собі щеплення від COVID-19?
ТАК чи НІ?

Чтайте також:  Ох і реформа: старші класи шкіл відправлять до ПТУ - подробиці

Джерело.


Повернутись вверх