facebook

Визначено правила ЗНО для вчителів початкових класів

Правила визначають засади проведення тестування знань та вмінь учасників сертифікації

Українським центром оцінювання якості освіти затверджені правила проходження ЗНО для учителів початкових класів, які виявлять бажання взяти участь у сертифікації в 2021 році.

Документ визначає засади проведення тестування фахових знань та вмінь учасників сертифікації, а також вимоги до його проходження.

Тест ЗНО складатиметься зі 100 завдань, на виконання яких учасникам буде відведено 180 хвилин. За кожне правильно виконане завдання учасник тестування зможе отримати максимум 1 бал.

Для успішного складання іспиту вчителям необхідно набрати не менше 60 балів. Ті учасники, які не подолають визначений пороговий бал, не зможуть взяти участі в наступному етапі сертифікації.

Завдання незалежного тестування укладатимуться відповідно до Програми незалежного тестування фахових знань і умінь учителів початкової школи та Характеристики тесту.

Тестування відбудеться 27 лютого 2021 року. Реєстрація учасників триватиме з 18 до 31 січня.

Як відомо, у 2021 році в сертифікації зможуть взяти участь 2 тисячі вчителів.

Для ознайомлення з прикладами тестових завдань вчителі можуть скористатись сайтом ЗНО-ОНЛАЙН, на якому розміщені демонстраційний варіант тесту ЗНО для вчителів та тест, що складали учасники сертифікації у 2020 році.

Чтайте також:  ЗНО завжди складало більше людей, ніж НМТ: Лікарчук вказав на цікавий нюанс і натякнув, що за цим стоїть

Джерело.


Повернутись вверх