facebook

Учні та вчителі отримали безлімітний інтернет для роботи з «Всеукраїнською школою онлайн»

Учні та вчителі отримали безлімітний інтернет для роботи з «Всеукраїнською школою онлайн»

Компанія Vodafone приєдналась до ініціативи Міністерства освіти та науки України та Міністерства цифрової трансформації України із забезпечення учнів та вчителів по всій Україні можливістю доступного дистанційного навчання на національній освітній платформі «Всеукраїнська школа онлайн».

«Всеукраїнська школа онлайн» покликана забезпечити учнів 5-11 класів навчальними матеріалами, відеоуроками, тестами та завданнями для самостійної роботи. На сайті проекту вчителі отримають методичні рекомендації щодо проведення уроків за умов змішаного та дистанційного навчання.

Безлімітний трафік Vodafone на онлайн-платформу школи буде надано в рамках послуги Online PASS наприкінці 2020 року.

Послуга Online PASS присутня за замовчуванням у молодіжному тарифі Joice, тож за умови користування ним, додаткова платня не стягується.

Що важливо – тариф Joice забезпечує безліміт на YouTube трафік, а це означає, що учні отримають безліміт не тільки на відвідування онлайн-порталу, але й на учбові матеріали школи, опубліковані на YouTube.

Послугу Online Pass можна підключити і в інших тарифах Vodafone, але у цьому випадку послуга з часом стане платною. Інформація про умови занулення трафіку буде опублікована на сайті Vodafone.

Чтайте також:  Чи замінять професійні ліцеї у старшій школі навчання у профтехучилищах

Джерело.


Повернутись вверх