facebook

У столиці на COVID-19 захворіло майже 1000 вчителів

Мер Києва розповів, яка ситуація з захворюванням на коронавірус у вчителів та учнів у столиці та чи будуть дозволені масові заходи під час новорічних свят у закладах освіти.

У столиці на COVID-19 захворіло майже 1000 вчителів. Також збільшилася кількість класів, які відправили на самоізоляцію через випадки COVID-19 в учнів. Наразі на дистанційному навчанні перебуває 1082 класів у 277 школах Києва. На карантин закриті 6 шкіл. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу.

Станом на 27 листопада у дитячих садочках, де виявили коронавірус, тимчасово закрили 205 груп у 154 дитячих садочках. Повністю закриті на карантин 8 садочків у столиці. Наповненість дітей у садочках сьогодні становить понад 51%.
На сьогодні ситуація із захворюваністю у садочках та школах поки що контрольована. Це результат спільної роботи батьків та освітян. У закладах відбувається пильний контроль за захворюваністю дітей та працівників. За дотриманням необхідних правил безпеки. А батьки при перших ознаках недуги залишають дітей вдома, – розповів Віталій Кличко.
На запитання, чи буде  дозволено заходи у садочках та школах під час новорічних свят, Кличко відповів, що ситуація в закладах освіти поки що повністю контрольована. Відбувається пильний контроль за дотриманням протиепідемічних правил, аби вірус не поширювався. Тож новорічні свята в закладах освіти відбудуться, але без батьків та запрошених гостей.
Ми всі розуміємо, що епідеміологічна ситуація – складна. І разом ми повинні робити все, аби упередити стрімке розповсюдження вірусу, – зазначив Кличко.

Чтайте також:  Підручники ніхто не здає: коли в Україні у 2024 році починаються та закачуються літні канікули

Джерело.


Повернутись вверх