facebook

Без ялинки і хороводів: у КМДА закликають утриматися від проведення святкових концертів у школах і дитсадках

У Департаменті освіти та науки Києва просять освітян утриматися від проведення традиційних концертів.

 

Департамент освіти та науки Київської міської ради закликає дітей та їхніх батьків утриматися від відвідування масових заходів під час різдвяно-новорічних свят, зокрема, від проведення традиційних концертів у школах і дитсадках.

Про це повідомив виконуючий обов’язки першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

За його словами, більшість шкіл уже давно працює з використанням дистанційних технологій навчання, адже велика кількість школярів та педагогів мають підтвердження захворювань на коронавірус. Вчителі, навіть під час самоізоляції, за бажанням продовжують працювати з дому, аби забезпечити безперервний освітній процес для дітей.

Місто вимушене підлаштовуватися під нові реалії, тому цього року ми закликаємо дітей та їхніх батьків, окрім щоденного моніторингу температури та обов’язкового носіння масок у громадських місцях, утриматися від відвідування масових заходів під час новорічних свят, зокрема, від проведення традиційних концертів у школах і дитсадках, – заявив Валентин Мондриївський.

Він наголосив, що наразі пріоритетом є збереження здоров’я дітей, їхніх батьків та педагогів. Столичні заклади освіти готові до нових викликів пандемії: усі вони забезпечені масками, термометрами та засобами для дезінфекції у достатній кількості. Проте для того, щоб не припиняти звичне життя міста, кожен киянин має свідомо поставитися до дотримання протиепідемічних заходів.

Чтайте також:  Від "камер зберігання" до місць розвитку: в Україні готують масштабну реформу дитячих садків

Джерело.


Повернутись вверх