facebook

З 2 листопада діти Львова повертаються на навчання в школи, – Львівська міська рада

З 2 листопада діти Львова повертаються на навчання в школи, – Львівська міська рада

Навчальний процес у школах міста відновлять з 2 листопада. Освітня галузь Львова працюватиме в тому форматі, в якому починала цей навчальний рік.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«З 2 листопада школи міста Львова відкриваються, діти приступають до навчання. В школах працюємо в тому форматі, в якому ми починали працювати у вересні місяці, тобто якщо будуть хворі в класах серед учнів чи серед працівників, будемо призупиняти навчання в цих окремих класах так, як ми це робили з вересня місяця.
Що стосується садочків — садочки також продовжують роботу. Хочу сказати, що в нас закрито станом на сьогодні 3 дошкільні навчальні заклади. Це там, де є найбільша кількість працівників, які захворіли. Але сьогодні останній день закритий 57-й садочок. З понеділка вони відчиняються. Також з понеділка відновить роботу садочок № 44. До другого листопада ще не працюватиме садочок № 153. З вівторка вони відновлюють роботу. І з понеділка ми закриваємо один садочок — це є 130-й, де є підтверджені ПЛР-аналізи окремих працівників.

Тобто загалом ситуація контрольована. Освіта працювала і буде працювати в тому форматі, в якому ми починали цей навчальний рік“, — прокоментувала заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

Чтайте також:  Як написати заяву про булінг у школі, щоб винних було покарано. Детальна інструкція

Джерело.


Повернутись вверх