facebook

Обезголовлення вчителя історії у Франції: стали відомі нові подробиці вбивства та ім’я ймовірного нападника

Обезголовлення вчителя історії у Франції: стали відомі нові подробиці вбивства та ім’я ймовірного нападника 

Після того, як вчитель показав карикатури на пророка Мухаммеда, батьки деяких учнів почали скаржитися і навіть звернулися до поліції

47-річний вчитель Самуель Паті, що викладав історію та географію у коледжі у передмісті Парижу,

У Франції обезголовили викладача історії через карикатури на Мухаммеда: що відомо про трагедію
був обезголовлений у вечір п’ятниці, 16 жовтня. ЗМІ дізналися, що ймовірного 18-річного вбивцю звати Абдулак Анзоров. Хлопець чеченського походження та родом з Москви.

Про це повідомляють Le Figaro і Baza.

18-річний Абдулак Анзор, якого вважають вбивцею викладача, переїхав до Франції з батьками в жовтні 2008 року, повідомляють в консульстві Росії у Франції. 2020 року, після досягнення повноліття, Абдулак отримав посвідку на проживання на 10 років.

Його батька звуть Абдуезід Анзор, мати – Оксана Дудухаева. Сам хлопець не навчався у загиблого викладача, але потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення правопорушень.

Жертва нападу Самуель Паті на початку жовтня показав учням 12-14 років карикатури на пророка Мухаммеда на заняттях зі свободи слова. Після цього батьки деяких учнів поскаржилися на вчителя керівництву коледжа і навіть звернулися до поліції. BFMTV повідомляє, що 8 жовтня батько одного з учнів подав скаргу на вчителя.

Чтайте також:  Покарання за шкільні прогули в Європі до 1 258 400 грн. Досвід 10-ти країн

Пізніше було почато розслідування, 12 жовтня вчителя допитали, і поліція розкрила йому зміст скарги батька учня. Тоді Самуель Паті заявив, що цей учень не навчається в класі, в якому той викладає. Тоді він також наголосив, що під час уроку, на якому показував карикатури на пророка Мухаммеда, він запропонував учням, які не хотіли слухати це заняття, покинути клас за їхнього бажання. Вчитель, своєю чергою, подав скаргу на “наклеп”. Чотири дні потому його знайшли обезголовленим.

Нагадаємо, Станом на ранок, 17 жовтня, поліція затримала дев’ятьох людей у справі про обезголовлення викладача історії та географії в місцевому коледжі у передмісті Парижа. Як відомо, ввечері 16 жовтня

Теракт у Франції: у справі про обезголовлення вчителя затримали чотирьох осіб, зокрема неповнолітнього
йому перерізали горло. Ймовірного нападника – 18 річного хлопця чеченського походження родом з Москви – застрелили під час затримання.


Повернутись вверх