facebook

Важливі нововведення для учнів: що чекає дітей

Важливі нововведення для учнів: що чекає дітей

Більше не буде дистанційного навчання

У новому навчальному році всі школи Київської області працюватимуть за очно та змішаною системою.

Повідомляє голова КОВА Руслан Кравченко.

Жодна школа не працюватиме виключно дистанційно. Змішаний формат навчання пов’язаний зі спроможністю укриттів розмістити всіх учнів та вчителів. За словами професора, цього року дітей навчатимуть 632 навчальні заклади (початкові школи, ліцеї та гімназії), до яких планується зарахувати понад 235 000 учнів.

Для дітей дошкільного віку в області функціонує 760 дитячих садків. Їх відвідують близько 57 000 дітей. Крім того, на Київщині тривають роботи з відновлення освітніх закладів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок російської агресії. Всього таких об’єктів 245, 209 з яких вже відремонтовано.

Крім того, за словами голови КОВА, цього року за рахунок державної субвенції на умовах співфінансування з обласним бюджетом було придбано 41 шкільний автобус. Співфінансування з області було зібрано на рівні не менше 35%.

Крім того, область ініціювала проєкт “Служба безпеки освіти”, в якому беруть участь 94 загальноосвітні школи.

Ось такі підрахунки оголосив Руслан Кравченко, також він повідомляє, як Киів готовий приймати учнів, так і самі ічні готові до навчання у новому семестрі.

Чтайте також:  "Какая разніца"? У мережі пригадали експеримент із 9-річним українцем на знання російської мови: результати вразили всіх

Джерело.


Повернутись вверх