facebook

Навчання по суботах та довші зимові канікули: яким буде новий навчальний рік

Навчання по суботах та довші зимові канікули: яким буде новий навчальний рік

Через масові ворожі ракетні удари все частіше відключать електропостачання, а це значно ускладнює навчальний процес, кажуть освітяни

Вже у понеділок, 2 вересня, у тернопільських школах пролунає перший дзвоник. Одразу після урочистостей на шкільній лінійці, учні підуть на уроки та розпочнуть навчання. Про це Терену повідомила начальниця управління освіти Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Про те, хто буде присутній на лінійці кожна школа сама собі вирішує. Чи це будуть лише перші та випускні класи, чи усі школярі, керівництво вже приймає рішення індивідуально, – зазначила вона.

Цьогоріч навчання у тернопільських школах відбуватиметься й по суботах. Таке рішення прийняли для того, щоб збільшити тривалість зимових канікул.

Виходить 7 субот потрібно відівчитись і тоді діти підуть на осінні канікули 26 жовтня. Завдяки навчанню по суботах довшими будуть канікули взимку, адже самі бачимо, що зараз є відключення світла, що ускладнює навчальний процес. У нас вже є досвід з попереднього року, тож вважаємо таке рішення буде правильним, – каже Ольга Похиляк.

Чтайте також:  У кожній школі має бути офіцер безпеки, відеоспостереження й сигналізація – Оксен Лісовий

Джерело.


Повернутись вверх