facebook

Додаткові вихідні у 2021 році: Уряд затвердив дати

Сьогодні Кабмін затвердив дати додаткових вихідних у 2021 році.

З метою раціонального використання робочого часу та створення сприятливих умов для святкування Різдва, Дня незалежності та Дня захисника України у 2021 році, Кабінет міністрів України переніс робочі дні. Про це повідомляє в Телеграм народний депутат від “Слуги народу”, представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.

На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив проєкт розпорядження “Про перенесення робочих днів у 2021 році”, – заявив народний депутат.
Так, з метою забезпечення раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2021-му році:

Різдва Христового 7 січня

Дня Незалежності 24 серпня

Дня захисника України 14 жовтя

Пропонується керівникам установ та організацій (крім органів Пенсійного фонду, АТ “Укрпошта”, Державної казначейської служби та банківських установ) для працівників, яким установлено 5-денний робочий тиждень із 2 вихідними днями в суботу та неділю, перенести у 2021-му році в порядку та на умовах, визначених законодавством.

Згідно з документом, керівникам установ та організацій рекомендується перенести робочі дні у 2021 році в такий спосіб:

З 8 січня (п’ятниця) на 16 січня (субота).

З 23 серпня (понеділок) на 28 серпня (субота).

З 15 жовтня (п’ятниця) на суботу 23 жовтня (субота).

Таке рішення Кабміну стосується лише працівників, яким установлено 5-денний робочий тиждень із двома вихідними днями в суботу та неділю. До таких органів як: Пенсійний фонд, АТ “Укрпошта”, Державна казначейська служба та банківські установи це не належить.

Чтайте також:  Реформа старшої школи "скоротить" кількість предметів, – експерти

Джерело.


Повернутись вверх