facebook

Вихователям дитсадків пропонують освітній серіал про дошкілля

Вихователям дитсадків пропонують освітній серіал про дошкілля

Серіал допоможе педагогам розібратися, як організувати навчальне середовище за методикою ECERS-3 від ЮНІСЕФ

Працівникам дитячих садків пропонують переглянути освітній серіал «Якісне освітнє середовище дитячого садка» на потралі Дія.Освіта.

Освітній серіал допоможе педагогам розібратися, як організувати навчальне середовище з найбільшою користю для розвитку дитини за методикою ECERS-3 від ЮНІСЕФ.

Серіал містить 10 епізодів про те, яким повинно бути приміщення дошкільного закладу, з чого складаються повсякденні практики особистого догляду та як створити гармонійну атмосферу у групі дитячого садка, в якій знайдеться місце як для дисципліни, так і для ігор і гарного настрою;

Також глядачі більше дізнаються про те, як допомогти дитині розвивати мовлення, розширювати словниковий запас та полюбити читання, що таке переходи між видами діяльності та чому важливо робити їх цікавими.

Окрім того, епізоди серіалу містять теми, не пов’язані з методикою ECERS-3, але які стануть у пригоді в щоденній роботі вихователя, від зворотного зв’язку з батьками та форматами взаємодії з ними до порад, як полегшити адаптацію дитини в дошкільному навчальному закладі.

Серед спікерів серіалу – експертки з дитячого розвитку та підтримки безпечного дитинства Христина Шабат, директорка Центру гідності дитини Українського католицького університету, та Соломія Бойкович, національна експертка методики ECERS-3, експертка ЮНІСЕФ з питань дошкільної освіти

ДИВИТИСЬ ОСВІТНІЙ СЕРІАЛ

Джерело.


Повернутись вверх