facebook

Суспільство має обирати, хто важливіший вчитель чи чиновник — викладач ПНЛ

Суспільство має обирати, хто важливіший вчитель чи чиновник — викладач ПНЛ

Навіть за умов військового стану, наші чиновники продовжують їздити на розкішні конференції до Буковелю. Не звертаючи увагу на скрутний фінансовий стан вчителів.

Про заявив викладач ПНЛ 145, зв’язківець, ст. сержант ЗСУ Вадим Зінчук.

«Найперше — це перерозподіл фінансування. Друге — автономія шкіл, повна, справжня, а не ерзац, що подали чиновники. Третє — тверезий погляд на освіту дітей у нашій майбутній країні, і розставлення тверезих відповідних акцентів. Саме з них треба починати. І тільки тоді, з часом, ми зможемо повернутися до питання якості абітурієнтів, які приходять в університети. Ніякі інші ініціативи, тобто збільшення стипендій, бюджетного фінансування студентів та ще якісь обіцянки, не здатні вирішити цю кризу. Адже вона має системний характер і немає простих рішень», — вважає Вадим Зінчук.

Він пікреслив, що навіть за умов військового стану, наші чиновники продовжують їздити на розкішні конференції до Буковелю, не звертаючи увагу на скрутний фінансовий стан вчителів.

«Днями міністр освіти заявив, що наразі немає можливості підняти зарплату вчителям. Це важко заперечити, але тоді виникає питання до суспільства, чи готове воно розподіляти фінанси, які є на освіту. Тому суспільство має обирати, хто важливіший вчитель чи чиновник. Адже «Болівар не винесе двох», — резюмує Вадим Зінчук.

Чтайте також:  Суперечить закону та приводить до булінгу: батьків закликають скаржитися на вчителів

Джерело.


Повернутись вверх