facebook

Що не можна писати в чернетках на НМТ: пояснення від УЦОЯО

Що не можна писати в чернетках на НМТ: пояснення від УЦОЯО
На чернетках під час проведення НМТ забороняють записувати умови завдань.

Про це повідомили в УЦОЯО.

Там зазначили, що на чернетці можна робити будь-які розрахунки, позначки, нотатки, схеми, проміжні обчислення без побоювання припуститися помилки. Також під час виконання завдань буде окрема вкладка з додатковими матеріалами. Там можна буде переглянути дані таблиці Періодичної системи хімічних елементів та значення тригонометричних функцій деяких кутів.

Під час виходу на перерву чернетку необхідно залишити на своєму робочому місці. Після завершення виконання завдань другого етапу тестування необхідно буде підійти до старшого інструктора, віддати свою чернетку й поставити підпис в аудиторному протоколі.
Але забрати чернетку також можна. Про це необхідно повідомити старшого інструктора. Він може дозволити забрати чернетку, якщо в ній не буде записів умов завдань. Оскільки записи умов завдань не можна виносити з тимчасового екзаменаційного центру, тож інструктор запропонує записати відповіді на новому аркуші, який можна буде забрати із собою.

Інформацію про свої результати учасники отримають у персональних кабінетах до 2 липня. У персональному кабінеті у вкладці «Результати» також буде доступна опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, необхідної для вступу в Україні. Якщо ж учаснику потрібно подати до закордонного закладу освіти оригінал документа, то лише після офіційного оголошення результатів (з 02 липня) він може замовити витяг з відомостей результатів НМТ.

Чтайте також:  ДПА повертається, НМТ буде обов’язковим для випускників

Джерело.


Повернутись вверх