facebook

Сертифікація вчителів 2024: опубліковано тести, які складали педагоги в першому етапі

Сертифікація вчителів 2024: опубліковано тести, які складали педагоги в першому етапі

Вчителі початкових класів, української мови та літератури і математики можуть пройти онлайн сертифікаційні тести із завданнями, які складали педагоги під час першого етапу сертифікації у 2024 році. Для того, аби пройти незалежне тестування, учасники повинні набрати не менше 60% від максимальної кількості балів.

Тести для вчителів початкових класів та української мови містять по 90 завдань, математики – 75. Виконати іспит педагоги повинні за 180 хвилин, повідомляє Osvita.ua.

Для вчителів мовно-літературної освітньої галузі тест складається із завдань двох форм – з вибором однієї правильної відповіді та на встановлення відповідності.

Для педагогів математики передбачено три форми – вибір правильної відповіді, встановлення відповідності та відкрита форма з короткою відповіддю.

Вчителі початкових класів мають виконати завдання, обираючи одну правильну відповідь та відкрито відповідаючи на запитання.

Максимальна кількість балів, яку може набрати вчитель української мови та літератури, правильно виконавши всі завдання тесту, – 114. Вчителі математики – 91, початкових класів – 94.

Пройти ЗНО для вчителів:

початкових класів
української мови та літератури
математики

Чтайте також:  Викладач ніколи не виграє конкуренцію у смартфона на уроці

Джерело.


Повернутись вверх