facebook

Програми зовнішнього оцінювання 2021 року

Зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року буде проводитись за програмами, затвердженими наказами МОН № 696 від 26 червня 2018 року, № 1426 від 20 грудня 2018 року та № 1513 від 04 грудня 2019 року.

Не ходите "дети" в книжный магазин. | Алмазной твердости читатель | Яндекс Дзен

 

На підставі зазначених програм будуть укладатися тестові завдання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

Програми зовнішнього незалежного оцінювання містять вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учасників ЗНО з одинадцяти навчальних предметів та конкретизують, що повинен знати та вміти випускник навчального закладу в межах визначених тематичних розділів з предмета.

Крім того, у програмі ЗНО з історії України наведено перелік пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва, а також список персоналій обов’язкових для розпізнавання абітурієнтами.

Програма ЗНО з української мови та літератури у блоці «Українська література» містить перелік літературних творів, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання, а також перелік слів з нормативним наголосом.

Рекомендуємо майбутнім учасникам ЗНО також ознайомитися з електронним безкоштовним посібником для підготовки до власного висловлення з української мови та матеріалами для підготовки до власного висловлення з англійської мови.

Чтайте також:  На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Джерело.


Повернутись вверх