facebook

В Україні не планують проводити пробний НМТ

В Україні не планують проводити пробний НМТ

УЦОЯО заздалегідь оприлюднить демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів мультитесту

Український центр оцінювання якості освіти не планує проводити пробний НМТ у 2024 році.

Про це повідомили під час брифінгу, присвяченого моделі вступних іспитів у 2024 році.

Натомість Український центр оцінювання якості освіти заздалегідь оприлюднить демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів в онлайн форматі.

За словами директора УЦОЯО Тетяни Вакуленко, структура майбутнього тесту буде схожою на мультитест 2023 року.

Тому всі майбутні учасники НМТ можуть розпочинати підготовку до важливого іспиту, використовуючи цьогорічні завдання з усіх предметів та минулорічні тести ЗНО.

Це підтверджують й учасники НМТ 2023 року, які набрали максимальні 600 балів за результатами цьогорічних вступних іспитів.

На думку учасників проєкту «Історія успіху», які поділились рецептами вдалого складання НМТ, найефективнішою методикою «інтенсиву» з підготовки до тестування є проходження тестів ЗНО / НМТ минулих років.

Для полегшення пошуку минулорічних завдань при підготовці до мультитесту вступники 2024 року можуть скористатись платформою ЗНО-ОНЛАЙН.

Окрім двох варіантів кожного предметного тесту з усіх предметів цьогорічного НМТ, на сайті розміщені демоверсії мультитесту за два роки та тренувальні варіанти мультитесту.

Також для якісної підготовки вступники можуть скористатись завданнями з української мови та літературиматематикиісторії Українибіологіїхіміїфізикигеографії, які згруповані за темами. Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми з цих предметів, передбачені програмами ЗНО.

Чтайте також:  За які порушення учасника НМТ позбавлять права стати студентом

Окрім того, на сайті можна знайти тести ЗНО за всі минулі роки, у тому числі з двох предметів, якими в наступному році розширять перелік предметів НМТ на вибір, а саме географії та української літератури.

Регулярні тренування за допомогою таких тестів допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

Для отримання оперативної інформації про проведення НМТ та вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

ВИКОНУВАТИ ТЕСТИ МИНУЛИХ РОКІВ

Джерело.


Повернутись вверх