facebook

Дитину потрібно навчити битися: Карпачов здивував порадою

Дитину потрібно навчити битися: Карпачов здивував порадою

Чи потрібно дитину відучувати битися – Дмитро Карпачов розповів про популярну проблему.

Не секрет, що маленькі діти б’ються і б’ють один одного. Багатьох батьків це насторожує і тоді виникає питання: дитина б’ється – що робити? Психолог Дмитро Карпачов розповів про свій погляд на цей факт.
Як відучити маленьку дитину битися
Відомий на всю Україну психолог Дмитро Карпачов спеціалізується на психології взаємин з дітьми і всередині сім’ї. Експерт стверджує, що дітей ні в якому разі не можна відучувати битися.

Ні в якому разі не треба відучувати дитину битися. Я щиро вірю в те, що у вас не вийде відучити. І я вам бажаю змінити цю неправильну ціль і замість того, щоб відучувати дитину битися, навчити її битися тоді, коли битися варто, – коментує Карпачов.

За словами психолога, дитина повинна вміти битися, щоб захищати себе будь-яким доступним способом. У деяких випадках фізичне насильство – це єдиний спосіб захистити себе. Не один єдиний, а деколи єдиний.

Битися можна любити, битися можна не любити, але битися потрібно вміти. Краще навчити дитину розрізняти, коли можна битися, а коли битися не можна, коли краще домовитися, а в яких випадках не треба ні битися, ні домовлятися, а просто тікати. – пояснив психолог.

Дивіться відео про те, як відучити дитину битися:

@dmitriykarpachoff Почему ребёнок должен уметь драться #дети #психология #карпачев #воспитание #воспитаниедетей #семья #родители #наказания ♬ оригінальний звук – dmitriykarpachoff

 

Чтайте також:  В Україні запропонували ввести жорсткі штрафи для учнів за прогули і неналежну поведінку

Джерело.


Повернутись вверх