facebook

Мінцифри та МОН готують дуже позитивну новацію для школярів, батьків та вчителів

Мінцифри та МОН готують дуже позитивну новацію для наших школярів, для батьків, для вчителів, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Пряма мова:

Вже буде 1 вересня, початок нового навчального року. Віце-премʼєр-міністр Федоров і міністр Лісовий разом зі своїми командами готують дуже позитивну новацію для наших школярів, для батьків, для вчителів. Те, що справді допомагатиме. Завтра представимо перші деталі.

Привітав сьогодні Київську політехніку – 125 років університету. Було надзвичайно приємно та корисно поспілкуватися зі студентами, з викладачами. Хоч би що відбувалося, освіта завжди буде залишатися тим елементом, який дає силу людям і державі, який дає змогу розвиватися й ставати міцнішими попри все.

І я особливо хочу подякувати сьогодні тим нашим студентам і викладачам, тим нашим освітянам, які не просто здобувають чи допомагають здобути освіту, а роблять освітній процес таким практичним, який потрібен саме зараз, коли світлий розум наших людей допомагає, зокрема, українській «оборонці». Хороші проекти є в наших студентів, сильні проекти. Мінстратегпрому є що реалізовувати.

 

Чтайте також:  "Вам потрібна школа чи освіта?" Відставання сільських учнів, роль майбутніх ліцеїв і те, для чого вчити таблицю множення

Джерело.


Повернутись вверх