facebook

Відвертітись не вийде: в освітніх закладах Закарпаття на учнів очікують ряд несподіванок

Відвертітись не вийде: в освітніх закладах Закарпаття на учнів очікують ряд несподіванок

З першого вересня у багатьох освітніх закладах Закарпаття навчатимуться за новими стандартами.

У школах області продовжують вводити інноваційні методи щодо навчання учнів з початку навчального року. Ідеться про масовий перехід на електронні щоденники, що дасть змогу краще оцінювати якість знань учня й контролювати його успішність під час навчального року. До таких електронних щоденників матимуть індивідуальний доступ, як учні, педагоги, так звісно й батьки за наявності логіна та пароля, які мають бути для кожного учня окремо. У будь-який час батьки зможуть переглянути результати успішності свого чада в режимі онлайн та перевірити підготовленість до занять.

Відзначмо, наразі електронні щоденники діють уже в багатьох освітніх закладах Закарпаття, зокрема, в школах Ужгородщини й Мукачівщини. До слова, у школах Мукачівської громади електронні щоденники запровадили з вересня 2020-го року.

Цьогоріч такий формат щоденників, замість звичних раніше друкованих (паперових), пропонують ввести із початку нового навчального року в освітніх закладах Тур’я-Реметівської ОТГ. Про це інформує дирекція Тур’я-Реметівського освітнього закладу. Питання, чи будуть учням потрібні ще додатково і паперові щоденники ще наразі вирішують. Про це відзначають у батьківському чаті у вайбер спільноті.

Чтайте також:  Шокуюче насилля в школі: жертвами стають як хлопчики, так і дівчатка (ВІДЕО 18+)

Джерело.


Повернутись вверх