facebook

Як стильно одягнути дітей до школи у 2023-2024 році (ФОТО)

Як стильно одягнути дітей до школи у 2023-2024 році (ФОТО)

Модні і стильні образи для навчання

Як одягнути хлопчика
Спортивний шик. Сучасні спортивні елементи можуть бути чудово вписані у вбрання для школи. Це можуть бути спортивні штани з лампасами, поєднані з сорочкою-поло чи класичною. Це створить динамічний і стильний образ.

Кежуал із денімом. Денім завжди у моді, і школярі можуть інтегрувати джинсові елементи у своє вбрання. Наприклад, одягнути джинсову сорочку з білою футболкою та класичними штанами.
Мінімалізм у класиці. Прості та чисті лінії можуть зробити шкільний образ витонченим та сучасним. Для цього школяру варто одягнути, приміром, сорочку в нейтральному кольорі, доповнену тонкою краваткою та класичними штанами.

Як одягнути дівчинку
Сукні у скандинавському стилі. Мінімалізм та ніжні кольори характеризують цей стиль. Підлітки можуть вибрати прості сукні з яскравими деталями, такими як пояс чи аксесуари.

Широкі штани та костюми зі штанами. Щоб такі образи не були надто формальними, підлітки можуть додати яскраві аксесуари або взуття для надання образу індивідуальності.

Жилетки. Вони дуже популярні цього року, свідченням чого є модні колекції Etro, Giorgio Armani та Antonio Marras. Для навчання краще вибрати більш класичні, лаконічні та в спокійних відтінках жилетки. Їх можна носити разом із білою сорочкою-оверсайз, водолазкою, спідницею або штанами.

Чтайте також:  "Не звинувачуйте у всьому вчителів!" Лікарчук дав чотири поради, як мотивувати молодих педагогів йти працювати в школу

Світшот або бомбер з подовженими рукавами. Це один із яскравих трендів осені в одязі. На модних показах осінь-зима 2023-2024 багато хто представив бомбери, світшоти, светри на осінь-зиму з дуже довгими рукавами.

Тенісна спідниця. Плісовані спідниці знову в тренді цієї осені і з ними можна скласти модні образи на навчання. Поєднуйте таку спідницю з об’ємною плетеною кофтою чи светром, бомбером. Так створите дуже милий і затишний образ. Доповніть його черевиками-челсі, класичними дербі чи іншим взуттям.

Піджак-оверсайз. Він не тільки модний, а й зігріє у прохолоду. Одягайте його на майку, сорочку, світшот, чи створіть багатошаровий образ, додавши жилетку.

Джерело.


Повернутись вверх