facebook

МОН просить педагогів повернути до державного бюджету 6500 гривень «єПідтримки»

МОН просить педагогів повернути до державного бюджету 6500 гривень «єПідтримки»

МОН просить повернути до державного бюджету 6500 гривень «єПідтримки» деяких працівників, оскільки вони отримали їх неправомірно.

Про це розповідає «Судово-юридична газета».

Мінекономіки листом № 3611-07/23524-07 ще від 11.05.2022 р. інформував, що Мінфіном було проведено верифікацію заявок на отримання указаної допомоги. За результатами проведеної перевірки встановлено, що виплати отримали застраховані особи, які є працівниками бюджетних установ, що суперечить умовам Програми “єПідтримка”. Тож в указаному листі Мінекономіки просило від бюджетних установ та організацій терміново забезпечити повернення їхніми працівниками неправомірно отриманих коштів на небюджетний рахунок Мінекономіки.

«Мінекономіки надано оновлений перелік працівників підпорядкованих МОН закладів, установ відповідно до результатів першочергової верифікації державних виплат, проведеної Мінфіном, працівникам яких необхідно терміново та у повному обсязі повернути неправомірно отриману допомогу у розмірі 6500 гривень (перелік додається)», – сказано у повідомленні.

Також там сказано, що у разі неповернення безпідставно отриманих бюджетних коштів, Мінекономіки буде змушене звернутися до суду.

З наведеної фотографії листа, підписаного однією з заступниць міністра освіти, слідує, що перелік педагогів, які не повернули допомогу, налічує 129 аркушів.

Після повернення коштів до бюджету необхідно направити підтвердження своєї сплати на наведену в листі адресу електронної пошти.

Чтайте також:  В Україні запропонували ввести жорсткі штрафи для учнів за прогули і неналежну поведінку

Джерело.


Повернутись вверх