facebook

Як зрозуміти, що час змінити роботу? Поради духовного провідника світла.

Я впевнена, що ви також задаєте собі це запитання… І це не дивно, тому що ви як людина, прагнете до більшого, а професійне вигорання та втома не дають розслабитись та зконцентруватись на важливому.

Професія вчителя являється надзвичайно важливою та затребуваною, але віддачі дуже мало та недостатньо для такого рівня. Вчитель трудиться без суттєвого перепочинку щоб дати знання та навчити азів наших діток. Але чомусь уряд вважає цю професію не такою ж важливою та високооплачуваною.

Ніколи не пізно змінити вид діяльності і навіть тоді, коли ви пропрацювали в школі 10 і білше років. Коли душа прагне більшого, іншого, а страх є перепоною до здійснення мети, потрібно все відкинути та йти за покликом душі, серця, воно знає істину та правильний шлях.

Ми живемо один раз і не потрібно бути в страху майбутніх змін, ніколи не варто боятись змін, а йти їм на зустріч. Робота до душі несе радість серця, спокій та прибуток. А нелюбима робота несе тільки розруху. І ніколи не пізно здобути нові знання для майбутньої професії. Шлях серця-це вірний напрямок!

Про це вам розповість духовний провідник Айя з Івано-Франківська, яка спілкується з Богом.

 

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode




 

Джерело.


Повернутись вверх