facebook

Виділили транспорт для школярів. Куди і кому? Всі відповіді ви знайдете в тексті.

32 договори на придбання 277 шкільних автобусів уже підписано через Prozorro Market

 

Сума договорів станом на вчора складає 819 млн гривень. Більша частина – кошти державної субвенції. Також до закупівлі долучилися громади через співфінансування (у середньому 30%). Вдячний усім, хто пріоритезує освіту, дітей та педагогів

Частину закуплених автобусів уже доставили у громади, решта – незабаром поїде до 12 областей України. Перша закупівля налічувала 21 автобус для Тернопільської області, найбільша – становила 43 автобуси для Київщини, а найшвидша – тривала лише 6 днів (Кіровоградщина).

У цьому і є перевага сервісу Prozorro Market: можливість швидко і прозоро укласти договори, провести відкриті торги та заощадити кошти. У подальшому плануємо використовувати Prozorro Market і для інших закупівель за кошти державної субвенції.

Забезпечення громад шкільними автобусами є одним з наших пріоритетів. Цього року на це виділили 1 мільярд гривень державної субвенції.

У межах ініціативи Міністерство освіти і науки України з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!» працюємо над тим, щоб якомога більше дітей мали доступ до безпечного очного навчання. Водночас запрошую долучатися до ініціативи усіх партнерів, соціально-відповідальний бізнес, ГО та лідерів думок. Щоб підтримати ініціативу, зв’яжіться з нашою командою:

Чтайте також:  Лісовий назвав середню зарплату вчителя в Україні

Джерело.


Повернутись вверх