facebook

“Ризикуєте”: директорка УЦОЯО попередила учасників додаткової сесії НМТ-2023

“Ризикуєте”: директорка УЦОЯО попередила учасників додаткової сесії НМТ-2023

11 липня розпочалася додаткова сесія НМТ-2023. Триватиме до 24 липня. У ній беруть участь ті, хто реєструвався, і ті, хто через непередбачені обставини не зміг скласти тестування під час сесії основної.

Тетяна Вакуленко – директорка Українського центру оцінювання якості освіти – в інтерв’ю 24 Каналу дала кілька порад учасникам додаткової сесії НМТ. І розповіла, чому не варто намагатися обдурити систему та інструкторів і що за це загрожує.

Чи каратимуть недобросовісних учасників НМТ-2023
В УЦОЯО вкотре закликали вступників не намагатися скористатися недоброчесними схемами.

Ви ризикуєте своїм майбутнім, забираючи в себе шанс на вступ до закладу вищої освіти на бакалаврську або магістерську програму,– наголосила Вакуленко.

І додала: у неймовірно складних обставинах, у яких перебуває наша країна, абітурієнти вже зробили максимально можливе, щоб вступити у важливий для свого майбутнього життя етап випробування власних сил. Тож їм не радять тепер позбавляти себе через недотримання вимог поведінки в ТЕЦ можливості отримати об’єктивний результат за підсумками тестування.

Чтайте також:  Новий правопис, довідкові матеріали і низький пороговий бал: Вакуленко розповіла, як полегшать НМТ у 2024 році

Джерело.


Повернутись вверх