facebook

Типовий працівник на віддаленій роботі в майбутньому

Типовий працівник на віддаленій роботі в майбутньому

Інформує Всеосвіта.

Типовий працівник на віддаленій роботі в майбутньому
Група американських дослідників вивчила вплив роботи з дому на організм людини і створила візуалізацію віддаленого працівника майбутнього.
Свою модель вчені назвали Анною. У неї сутула спина, запалені очі, скорчені пальці та надмірна вага.

Відсутність регулярного руху і неефективна ергономіка можуть призвести до захворювань опорно-рухового апарату. Також через тривале сидіння і неправильну поставу можуть з’явитися хронічний біль і дегенеративні захворювання. — Хірург-ортопед Л. Ванг.

Пальці Анни деформовані через неправильне положення тіла під час роботи. Дослідники радять купувати ергономічні меблі, щоб уникнути цього.

Доктор Соні Шерпа, голістичний лікар із компанії «Nature’s Rise», органічного центру здоров’я, пояснює:

Неправильна ергономіка або невідповідні меблі можуть спричиняти негативні побічні ефекти, включно з болем у шиї та спині й синдромом карпального каналу.

Щоб уберегти зір під час роботи за екраном, автори дослідження пропонують час від часу відриватися від комп’ютера та робити гімнастику для очей. Також вони акцентують на важливості хорошого освітлення.

Робота вдома також передбачає постійний доступ до холодильника. Це провокує переїдання і може стати причиною появи зайвої ваги.

Доктор Дж.Б. Кірбі, медсестра з докторським ступенем і 38-річним досвідом роботи, пропонує віддаленим працівникам приділяти увагу тренуванням і правильно харчуватися.

Чтайте також:  Його величність середній бал: підсумки по-модному

Також учені попереджають про те, що в людини, яка багато працює вдома, можуть намітитися симптоми депресії та емоційного вигорання.

 

Джерело.


Повернутись вверх