facebook

На НМТ можуть бути використані металошукачі

На НМТ можуть бути використані металошукачі

УЦОЯО може перевірити учасників НМТ на наявність на тестуванні заборонених засобів

Український центр оцінювання якості освіти може перевірити учасників НМТ на наявність у них заборонених засобів під час тестування.

Про це сказала директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, відповідаючи на запитання вступників.

За її словами, можливість перевірки учасників на наявність у них технічних засобів, що не передбачені процедурою проведення НМТ, є додатковим мотиватором для того, щоб дослухатися до порад інструктора і не ризикувати результатами тестування.

«Ми можемо це робити. І це є однією з причин, чому варто дуже уважно слухати інструктора і коли він повідомить, що мобільні телефони і електронні пристрої варто покласти у відповідні місця – то варто зробити це. Оскільки, якщо у вас вилучать навушники або флешки, для вас тестування може припинитися, і ви не отримаєте свій результат НМТ», – наголосила директор УЦОЯО.

Як відомо, основна сесія тестування відбудеться в період з 5 до 23 червня. Запрошення на тестування учасники НМТ отримають 25–26 травня.

БІЛЬШЕ ПРО ПРОВЕДЕННЯ НМТ 2023

Чтайте також:  Пороговий бал для вступу підвищили, – УЦОЯО

Джерело.


Повернутись вверх