facebook

Як скласти НМТ на 200 балів? Ділимось добіркою безкоштовних сервісів для підготовки

Як скласти НМТ на 200 балів? Ділимось добіркою безкоштовних сервісів для підготовки

Підготуватися якісно до НМТ можна навіть без репетитора чи дорогих курсів. У мережі у вільному доступі є ресурси із навчальними матеріалами, які допоможуть вам у цьому. Важливо завчасно розпочати підготовку до тестування, регулярно повторювати пройдені теми і періодично перевіряти свої знання на демонстраційних варіантах НМТ.

Корисними ресурсами, які допоможуть підготуватись до мультитесту, ділимось у матеріалі нижче.

ILearn
Сайт безкоштовно дає доступ до матеріалів для підготовки до НМТ 2023. На платформі є можливість переглядати щоденні вебінари, а також перевіряти свої знання на тренажерах мультитесту.

Для навчання доступні предмети: українська мова, математика, хімія, історія України, біологія, фізика та англійська мова. Це один із найкращих ресурсів для самоосвіти.
Prometheus
Онлайн платформа має безкоштовні навчальні курси з української мови, математики, історії України та англійської мови.

Викладач на курсах може рекомендувати навчальну літературу, щоб випускник міг глибше вивчити ту чи іншу тему, але доступних у межах курсу матеріалів буде достатньо для успішного його закінчення.

Заняття доступні у формі відеолекцій, онлайн завдань. Виконувати їх можна у будь-який зручний час, головне мати доступ до інтернету.

Чтайте також:  Пороговий бал для вступу підвищили, – УЦОЯО

ЗНО онлайн
Портал пропонує перевірити свої знання, виконуючи завдання з усіх тестів ЗНО за останні кілька років. Також тут можна скласти НМТ за 2022 рік, щоб ознайомитися із завданнями та оцінити свої сили.

Пробне тестування допоможе вам зрозуміти, скільки часу займає розвʼязування усіх завдань й визначити у яких темах у вас є прогалини.
Відео уроки на YouTube
Випускники попередніх років радять переглядати короткі навчальні відео на YouTube. Це допоможе освоїти матеріал.

Підпишіться на канали:

Демонстраційні тести НМТ 2023 з усіх предметів
Також варто пройти тестування за демонстраційними варіантами, щоб зрозуміти, наскільки якісно ви вже встигли підготуватися та як відбуватиметься тестування.

Демонстраційні тести з усіх предметів доступні за посиланнями нижче:

Джерело.


Повернутись вверх