facebook

Скільки балів потрібно для вступу на бюджет

Скільки балів потрібно для вступу на бюджет

Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» надає інформацію про середній бал НМТ вступників на бюджет

На сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» розміщено статистичні дані вступної кампанії 2022 року для всіх закладів вищої освіти України.

Завдяки поданій інформації майбутні абітурієнти можуть дізнатись середні та мінімальні бали, з якими абітурієнти були зараховані на бюджетну або контрактну форму навчання в минулому році, та оцінити власні шанси вступу на ту чи іншу спеціальність у обраному закладі вищої освіти.

У профілі кожного закладу освіти та кожної спеціальності на сайті Інформаційної системи наведені середні рейтингові бали зарахованих вступників на бюджет та контракт, середні бали НМТ або ЗНО серед зарахованих на бюджет та контракт, інформація про кількість зарахованих абітурієнтів, інформація про конкурс на одне бюджетне місце тощо.

Окрім того, системою пропонується інформація про мінімальний бал сертифікатів НМТ або ЗНО серед всіх осіб, які зараховані на навчання на бакалаврські спеціальності за кошти державного бюджету та інші дані, що будуть корисними вступникам поточного року.

Також на підставі даних інформаційної системи складено рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів, яких зараховано на навчання за кошти державного бюджету.

ВСТУП.ОСВІТА.UA

Чтайте також:  Карпачов дав поради школярам і батькам, як обрати спеціальність під час вступу: слід звертати увагу на два моменти

Джерело.


Повернутись вверх