facebook

Хто очолить МОН замість Шкарлета: Железняк назвав основного кандидата

Хто очолить МОН замість Шкарлета: Железняк назвав основного кандидата

Сергій Шкарлет подав заяву про відставку з поста міністра освіти України. Відомо, що його може замінити директор Малої академії наук Оксен Лісовий. Розповідаємо, що відомо про кадрові зміни.

Джерело: Ярослав Железняк

Власне, про заміну Оксеном Лісовим Сергія Шкарлета розповів народний депутат Ярослав Железняк. Він зауважив, що це “дуже гарний вибір”. А ще додав, що це не єдині кадрові ротації, які очікують нас на найближчий пленарний тиждень.

Шкарлета попросили
Про це розповіли журналісти видання Liga.net. Вони, посилаючись на співрозмовника у профільному комітеті парламенту й співрозмовника у керівництві фракції “Слуга народу” зауважили, що Шкарлет іде не добровільно.

Це не його ініціатива, а його попросили. Рішення давно перезріло. Сподіваємось, це рішення не відкотиться, бо після “відставки” Резнікова вже ні в чому не впевнений,– сказав один зі співрозмовників.

Що відомо про Оксена Лісового
Передовсім слід зауважити, що він кандидат філософських наук, директор Національного центру “Мала академія наук України”.
Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Росії він записався добровольцем до складу 95-ї десантно-штурмової бригади.
Народився у родині репресованого радянською владою філософа й правозахисника Василя Лісового й талановитого педагога Віри Лісової-Гриценко.

Чтайте також:  В Україні скасують 11-річне навчання у школі і відправлять половину учнів до ПТУ

Джерело.


Повернутись вверх