facebook

Вісім шкіл відмовились брати на навчання 12-річного хлопчика: що сталось

Хлопчик від липня 2022 року не ходить до школи.

 

У місті Бредфорд, що у Великій Британії, вісім шкіл відмовились брати на навчання 12-річного хлопчика. У цьому його мати звинувачує місцевих посадовців.

Про це пише mirror.co.uk.

12-річний Мейсон Тіррелл не відвідує школу від липня 2022 року. Він уже сім місяців змушений чекати, поки для нього підберуть новий навчальний заклад.

Мати школяра Джоді Тіррелл звинувачує місцевих чиновників у “диявольській” поведінці. Вона каже, що забрала свого сина з попередньої школи, оскільки там його дуже часто карали за поведінку. Хлопцю поставили діагноз “синдром дефіциту уваги і гіперактивність”. Після цього його відмовились брати на навчання уже вісім шкіл.

Джоді Тіррелл каже, що вона змушена була залишити роботу та постійно перебувати зі своїм сином.

“Я дійсно психічно та емоційно виснажена. Мені довелося залишити роботу, щоб бути вдома з ним. Я просто почуваюся безпорадною. Мені доводиться весь час переслідувати їх (шкільну команду Бредфордської ради – ред.), щоб отримати відповіді – вони не виходять на зв’язок”, – каже жінка.

За словами матері, її син також страждає через брак спілкування з однолітками. Місцеві чиновники зазначили, що вони намагатимуться вирішити проблему.

Чтайте також:  Реформа старшої школи: в МОН назвали три вагомі причини переходу на 12-річну систему освіти

Нагадаємо, жінка Джорджі Мітчелл розповіла шокувальну історію, яку їй переповіли візажисти. Перед весіллям наречена застала в туалеті свого майбутнього чоловіка, якого мама годувала грудьми.

Джерело.


Повернутись вверх