facebook

МОН рекомендує 22-24 лютого 2023 року організувати освітній процес у дистанційному форматі

МОН рекомендує 22-24 лютого 2023 року організувати освітній процес у дистанційному форматі

21 лютого 2023 року, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет з метою убезпечення життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку повномасштабної війни росії проти України, звернувся до начальників Київської міської військової адміністрацій та ОВА, керівників закладів освіти з рекомендацією здійснювати освітній процес в закладах освіти з 22 до 24 лютого 2023 року в дистанційному форматі.

Відповідний лист надіслано керівникам відомств та установ.

«Наближається дата, яка принесла страшне горе на українську землю. День, який поділив наше життя на «до» і «після». 24 лютого 2022 року розпочалося жорстоке повномасштабне військове вторгнення рф. Відтоді щодня гинуть наші захисники, цивільне населення, ворог цілить по житлових будинках, школах, лікарнях, музеях. російські військові та їхні найманці нехтують нормами міжнародного гуманітарного права, для них не існує заборон щодо застосування зброї», – зазначив Сергій Шкарлет.

Станом на сьогодні внаслідок агресії рф пошкоджено 3 128 закладів освіти, з яких 441 – вщент зруйновано. Від рук окупанта загинула 461 дитина, 926 – отримали поранення.

Міністр закликав вірити в ЗСУ, берегти один одного і разом наближати перемогу.

Чтайте також:  Підвищення кваліфікації: Горбачов попередив про наслідки для вчителів, які купують сертифікати, і готує лист до Міносвіти

Джерело.


Повернутись вверх